Kerst bij De Deel

Heb jij al iets leuks gepland met de Kerstdagen? Bij Restaurant De Deel vieren wij elk jaar feestelijk de Kerst! Kom gezellig langs met familie of vrienden en geniet van onze lunch of ons kerstmenu op eerste en tweede Kerstdag.

Uiteraard kun je alvast reserveren, zodat je in ieder geval verzekerd bent van een tafel bij Restaurant De Deel tijdens de kerstdagen. Vul het online formulier in voor jouw reservering. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd even bellen naar (026) 495 26 55.

eindejaarsborrel of diner ...

Organiseer jij dit jaar een eindejaarsborrel en/of diner voor jullie bedrijf? Leuk! Bij De Ruif & De Deel bruisen we van de idee├źn om jullie borrel en/of diner een unieke invulling te geven en staan te popelen om dit evenement van A tot Z voor jullie te organiseren.

Wel eens gedacht aan een walking dinner? Of wat dacht je van een Winter BBQ op onze sfeervolle binnenplaats? Voor iedere gelegenheid kunnen wij samen met jou een setting op maat maken.

inspiratie

Ervaringen van onze gasten

 • Ik wil iedereen bedanken voor de fantastische middag. Alles was perfect verzorgd. Nette attente bediening en heerlijk bbq-buffet. De locatie en het weer top. Iedereen kijkt terug op een zeer geslaagd feestje. Bedankt, hiervoor.

  Alette G.

 • Wij hebben het fijn gehad, afgelopen zondag. Iedereen was vol lof over de bediening: aardige mensen! Ook waren de hapjes erg lekker. Dat het regende was in totaal geen probleem omdat de ruimte zich erg goed leende om onderling veel te praten. Ook voor de kinderen was er voldoende plek. Wij danken jullie allemaal hartelijk voor de fijne en gezellige middag!

  Gerda & Theo B.

 • Top saladebuffet met een goed hoofdgerecht en een lekker dessert voor een prima prijs. Ook zonder haute cuisine kan je je onderscheiden en dat laten ze hier zien. Wij komen terug!

  Peter K.

 • Heerlijk gegeten met 4 personen op een heel mooie plek voor een prima prijs. Opvallend was de zeer uitgebreide saladebar. Komen zeker nog eens terug.

  Dick K.

 • Weer heerlijk gegeten in een prachtige bosrijke omgeving. Gezellig terras en prima bediening. Ook alle complimenten aan de keukenbrigade!

  Karen S.

Direct reserveren

Reserveer direct je tafel. Heb je speciale wensen, laat het weten. Wil je je evenement, bruiloft of bijeenkomst bespreken? Maak een afspraak.

reserveren
Sfeerimpressie