De Ruif & De Deel vanaf 1 juni

Restaurant De Ruif & Boerderij De Deel zijn vanaf maandag 1 juni weer geopend. We zijn ontzettend blij dat we je weer kunnen ontvangen! Er zijn wel wat veranderingen, maar het belangrijkste is: je bent weer van harte welkom bij ons!

Wat is er veranderd? We zijn nu 7 dagen per week geopend. Je bent elke dag welkom van 12.00 tot 21.00 uur voor borrel, lunch & diner. Verder voeren De Ruif en De Deel voorlopig dezelfde kaart. Vanwege de coronamaatregelen is het concept van De Deel – 3 gangen inclusief saladebar – niet mogelijk.

Voor een plek binnen (lunch & diner) is een reservering noodzakelijk. Voor een plek op het terras niet! We hebben gelukkig een groot terras dat geheel overdekt kan worden als het regent. Dus je zit daar altijd droog. En is het nog wat fris, dan gaat de terrasverwarming aan. We hebben ook nog de binnenplaats beschikbaar voor eventueel een besloten bijeenkomst van maximaal 30 personen.

Bij het diner werken we met twee ‘shifts’: van 17.00 – 19.00 uur en van 19.00 – uiterlijk 23.00 uur. Dat biedt de mogelijkheid om meer gasten weer te ontvangen. Geef bij je reservering aan voor welke shift je kiest. Uiteraard gelden steeds de voorschriften van het RIVM.

Reserveer alvast je tafel! Indien je niet kunt reserveren via het formulier neem dan telefonisch contact met ons op: (026) 495 21 10. Vragen of onduidelijkheden? Twijfel niet & bel ons. We verheugen ons enorm op je komst!

Informatie

Mindervaliden

Zowel Restaurant De Ruif als Boerderij De Deel zijn rolstoeltoegankelijk en hebben een invalidentoilet.

Verder

Je bent ook van harte welkom op wandelschoenen en met de hond. We hebben gratis WiFi.

Oplaadpunten

Bij onze buren, Bezoekerscentrum Veluwezoom van Natuurmonumenten, zijn voldoende oplaadpunten voor e-bikes. De Ruif en De Deel hebben bovendien Powerbanks om je telefoon of tablet op te laden.

Ervaringen van onze gasten

 • Ik wil iedereen bedanken voor de fantastische middag. Alles was perfect verzorgd. Nette attente bediening en heerlijk bbq-buffet. De locatie en het weer top. Iedereen kijkt terug op een zeer geslaagd feestje. Bedankt, hiervoor.

  Alette G.

 • Wij hebben het fijn gehad, afgelopen zondag. Iedereen was vol lof over de bediening: aardige mensen! Ook waren de hapjes erg lekker. Dat het regende was in totaal geen probleem omdat de ruimte zich erg goed leende om onderling veel te praten. Ook voor de kinderen was er voldoende plek. Wij danken jullie allemaal hartelijk voor de fijne en gezellige middag!

  Gerda & Theo B.

 • Top saladebuffet met een goed hoofdgerecht en een lekker dessert voor een prima prijs. Ook zonder haute cuisine kan je je onderscheiden en dat laten ze hier zien. Wij komen terug!

  Peter K.

 • Heerlijk gegeten met 4 personen op een heel mooie plek voor een prima prijs. Opvallend was de zeer uitgebreide saladebar. Komen zeker nog eens terug.

  Dick K.

 • Weer heerlijk gegeten in een prachtige bosrijke omgeving. Gezellig terras en prima bediening. Ook alle complimenten aan de keukenbrigade!

  Karen S.

Jouw mening telt

Laat ons weten of je echt genoten hebt. Heb je tips, adviezen, kan het nog beter? Wij zijn erg benieuwd naar je reactie. Vertel het ons.

Ervaringen
Sfeerimpressie