Zakelijk

Even geen koffieautomaat en systeemplafond. In een andere omgeving vergaderen of brainstormen met het team, een mooi evenement organiseren – productpresentatie, jubileum, conferentie, relatie-evenement. Boerderij De Deel biedt de ruimte, de inspiratie en de faciliteiten.

Soms is een dagdeel voldoende om tot beslissingen en resultaten te komen. Soms wil je liever een volledige dag echt weg van de werkplek. Boerderij De Deel heeft speciale arrangementen voor bijeenkomsten van 4 uur en 8 uur. We hebben de ruimte, de AV-faciliteiten en de volledige verzorging: koffie, thee, fruit, snacks, broodjes. De prachtige bosrijke omgeving voegt daar extra rust en inspiratie aan toe.

We hebben alles in huis voor een succesvolle zakelijke bijeenkomst. Op een prachtige plek midden in de natuur, perfect bereikbaar – 5 minuten van de snelweg – met volop parkeergelegenheid. Van 2 tot 400 gasten, volledig verzorgd tot en met entertainment en diner aan toe, of juist in volledige rust met koffie, thee, een hapje en een drankje.

Combineer je bezoek aan De Deel met een sportief teamuitje van VeluweActief. Fietsen, steppen, e-bikes, e-scooters, handboogschieten, GPS-tocht: we regelen het graag!

Boerderij De Deel is de ideale locatie voor zakelijk evenement, receptie, boardmeeting, conferentie en zakelijk feest. Neem contact op voor al onze zakelijke arrangementen en mogelijkheden.

Business & pleasure

Met collega’s en relaties echt even eruit. Boerderij De Deel is de ideale locatie voor zakelijk evenement, receptie, conferentie en bijeenkomsten met grotere gezelschappen. Op een prachtige plek midden in de natuur, perfect bereikbaar met volop parkeergelegenheid. Van 2 tot 400 gasten, volledig verzorgd tot en met entertainment en diner aan toe, of juist in volledige rust met koffie, thee, een hapje en een drankje. Vergaderen met extra inspiratie, een teamuitje voor een boost in motivatie.

informeer mij

Ervaringen van onze gasten

 • Ik wil iedereen bedanken voor de fantastische middag. Alles was perfect verzorgd. Nette attente bediening en heerlijk bbq-buffet. De locatie en het weer top. Iedereen kijkt terug op een zeer geslaagd feestje. Bedankt, hiervoor.

  Alette G.

 • Wij hebben het fijn gehad, afgelopen zondag. Iedereen was vol lof over de bediening: aardige mensen! Ook waren de hapjes erg lekker. Dat het regende was in totaal geen probleem omdat de ruimte zich erg goed leende om onderling veel te praten. Ook voor de kinderen was er voldoende plek. Wij danken jullie allemaal hartelijk voor de fijne en gezellige middag!

  Gerda & Theo B.

 • Top saladebuffet met een goed hoofdgerecht en een lekker dessert voor een prima prijs. Ook zonder haute cuisine kan je je onderscheiden en dat laten ze hier zien. Wij komen terug!

  Peter K.

 • Heerlijk gegeten met 4 personen op een heel mooie plek voor een prima prijs. Opvallend was de zeer uitgebreide saladebar. Komen zeker nog eens terug.

  Dick K.

 • Weer heerlijk gegeten in een prachtige bosrijke omgeving. Gezellig terras en prima bediening. Ook alle complimenten aan de keukenbrigade!

  Karen S.

Persoonlijk advies

Je hebt plannen, maar weet nog niet precies hoe? Of heb je nog helemaal geen idee, maar wil je wel iets organiseren? Maak gebruik van onze kennis en ervaring! Wij denken mee, doen suggesties en kunnen alles regelen. We staan klaar voor een persoonlijk advies voor jouw evenement.

Contact
Sfeerimpressie